mandag 15. september 2014

Så var det disse fargene da....

I går malte jeg på andre strøket på oljen fra Møretyri, panelen ble veldig mørk, men jeg håper den lysner litt etter hvert, de sa i alle fall jeg måtte la det gå en uke etter andre strøket før jeg bestemte meg.

Mens vi gikk tur på Bjorli, såg vi mange fine hytter, men man kan liksom ikke banke på døren og spørre etter fargekoden.

Etter arbeidstid i morgen skal jeg til HTH og diskutere kjøkkenløsning (det blir kjempespennende!!), da tar jeg meg en tur innom en fargehandler for å finne Tyrilin sin Kjerag, får den ikke helt ut av systemet, så den må prøves den også (jepp, nå har vi ganske mye beis hjemme, må vel finne noe lurt å bruke den på). Uansett må vi snart bestemme oss, om to uker kommer snekkerne, og da antar jeg det ikke tar mange dagene før underliggerne er på plass, så da må beisen/oljen det også. Har ikke studert så nøye på forskjell mellom olje og beis, men har lest erfaringer fra begge. Her står litt om olje og Tyrilin sin matte beis kan du lese om her. Har en liten forkjærlighet for Møretyri, av den enkle grunn at de sendte vareprøve kostnadsfritt, mens alt annet har jeg måttet kjøpe. 

Vi har også prøvemalt Valnøtt, og den ser grei ut. Litt usikker om det blir for stor kontrast mellom gulv og vegg, men skal kjøpe inn mer panel for å prøve å få litt mer helhet. Har også tenkt å prøve blandingen til Roger Samdal, med 2 deler Drivved og 1 del Valnøtt.

Gulvlister er noe vi ikke har tenkt så mye på, de har vi bestilt ferdigbeiset i hvitt, mon tro om det blir veldig skrikende mot det brune panelet. Plan b er da evt å beise i samme farge som veggen
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar