mandag 15. september 2014

Støyping av plate

Onsdag etter jobb reiste Ingmar opp til tomten for å gjøre klart til støyping av plata. Han skulle egentlig dra tirsdag, men så var der fullt opp på jobb, så han måtte utsette avreisen. Dermed ble det nok en telefon til Kvekroken om de kunne stille et par mann slik ting kunne bli klart i tide, da listen over ting som måtte være ferdig til fredag kl 9.30 var lang. Dette var som vanlig ingen problem, og da han kom opp på tomten såg der slik ut :

Litt dårlig kvalitet, skal prøve å få lagt inn originalbildet senere
Der hadde de startet jobben med å legge ut isoporplatene, og rørleggeren hadde gjort sitt.

Han startet tidlig torsdag med å legge utover plast, radonduk, nytt lag isopor og armeringsnett oppå der igjen. Med god hjelp av Kvekroken ble alt klart til sementbilen kom fredagsmorgen. Det ble en hektisk dag, så bildetaking ble ikke prioritert. 

Siden jeg ikke kan bidra med stort enda, holdt jeg fortet hjemme, og innimellom slaga fikk jeg studert litt farger igjen (tar aaaaaldri slutt siden jeg har sånn beslutningsvegring...) Uansett, jeg fant da, som nevnt tidligere, en blogg hvor de hadde blandet Skumring og Valnøtt, men jeg kan ikke finne Skumring hos Jotun, så dermed laget jeg til en blanding selv, skulle jo ikke trodd at det spiller noen rolle hva slags produsent det er? Blandingen ble uansett kjempefin, og jeg kunne endelig slå fast hva vi skulle ha på stue/kjøkken. Men hvor lenge var Eva i Paradis?? Jeg sendte en mail til Tyrilin om det gikk an å blande slik, og svaret jeg fikk var alt annet enn oppløftende. De mente der ville bli avvik av forskjellig grad, og ville ikke anbefale det. "Rykk tilbake til start" Så nå funderer vi på om vi rett og slett bare skal ta 1 strøk med Valnøtt på rundtømmeren, må studere litt bilder for å se om det blir alt for mørkt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar