mandag 16. februar 2015

Våtromsplater eller panel på badet?

Fra dag én har vi i grunn hatt som plan å bruke våtromsplater, men i helgen så begynte vi å fundere på å bruke panel. Det er jo kjempefint, og siden det er en hytte, passer det jo bra. Men så er det det med fuktigheten som blir på et bad. Jeg har ikke sjekket opp dette så mye, så jeg vet ikke hvordan det fungerer, må nok ha meg en date med Google ;)

Vi heller nok mot å bruke våtromsplater, men om jeg finner ut hvordan vi kan gjøre det på en forsvarlig måte og om jeg finner en beis som er grå-hvit, kan det være det blir panel der også. Noen som har innspill?

Samme hvilket valg vi går for, må vi finne fliser, der har vi tenkt å ha samme type på lisjedo og badet, og siden de evt våtromsplatene skal være hvite, og panelet på lisjedo er hvitbeiset, stiller vi ganske fritt, bare vi klarer å finne innredning da.. Jeg har lyst å ha denne fra Megaflis på badet:

 

Men de har den kun i 60 cm og 100 cm, og vi hadde tenkt oss midt i mellom, så da vet jeg ikke helt, må se hva vi har plass til.

På lisjedo var planen å ha vask i hjørnet, men jeg tror det blir vanskelig da det ble litt misforståelser med rørleggeren, så da er det mulig vi går for denne løsningen, også fra Megaflis:Tenkte å ha den i svart for å bryte litt opp alt det hvite, men det kommer an på hva slags fliser vi ender opp med, og så skal det sies at jeg ikke har sjekket om denne vasken får plass heller da...

Dusjkabinett og toalett bestiller vi fra rørlegger, tror kranene også var med i pristilbudet vi fikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar