torsdag 15. oktober 2015

Høstferie

Da er høstferien over, vi hadde nå håpet at hytta skulle være ferdig, men den gang ei. Ting tar tid når man ikke har så mange helger til rådighet, det må vi bare innse, så vi får bare håpe vi kommer i mål til jul.

Torsdag ettermiddag reiste jeg, Ingmar og Emma oppover, og det var en kald hytte som møtte oss. Hele 10 grader, så det var bare å pakke seg godt inn i masse klær.

Gleden var stor over å få se hva rørleggerne hadde gjort. Ingmar hadde allerede vært oppe en helg og fått oppleve luksusen, men for meg og Emma var det første gang med rennende vann i springen, oh joy :) De hadde montert toalett, dusjkabinett og vask på badet og vasken på lisjedo var klar til bruk. Jeg kunne til og med vaske opp på kjøkkenet, og siden de hadde montert varmtvannstanken, hadde vi også varmt vann :) De har også satt opp utslagsvask på boda. Mesteparten av det elektriske er også på plass nå, så det er ikke lenge til vi kan si takk og farvel til byggestrømmen. Gleder meg virkelig til å slippe alle skøyteledningene !

Deilig med et ferdig bad :)
Det som ble gjort denne helga var blant annet og fortsette på kjøkkeninnredningen, der vi gikk på nok en smell ang å ikke lese bruksanvisning, men med Tech7 ordner det meste seg ;) Og for den som lurer, så ja, det går ganske så tregt med monteringen, er ikke akkurat favorittsyslene mine. Ikea sine kjøkken løsninger er mye bedre (eller så er det jeg som har tapt meg med åra ;)).... Nå gjenstår dør på oppvaskmaskin, dør til ene hjørneskapet samt å sette inn kjøleskapet. I tillegg må soklene på, og fôringene mellom hjørneskapa, men det skal ikke jeg pusle med nei. Vi mangler også en skapdør, så det ettersender Epoq. Det var ikke noe problem, leveringstiden er en annen sak, men men.

Kjøkkenstoler fra Ikea til spisestua


Ellers ble det listet til den store gullmedaljen, og vi fikk endelig satt inn skyedørene våre, er så deilig å kunne lukke dem og få litt lunk på stua. 

Skyvedører på plass :)


Jeg tok også malerkosten fatt og fikk tatt noen av vinduene, men det ble for kaldt så der gjenstår 3 vindu samt verandadøren før hele hytta har fått et strøk med olje. I tillegg så skal vinduene oppe på hemsen ha et strøk med hvitmaling. Har i alle fall bestemt oss for at der ikke skal bygge noe veranda før strøk nr 2 er tatt, for den renner veldig av oljen.

I morgen forhåpentligvis Kvekroken og monterer pipe, så neste gang vi skal opp får vi fyre i peisen, det skal bli kjempedeilig :) 

Denne helgen skal Ingmar til Bergen igjen, så satser vi på to arbeidshelger før november kommer med familieselskap, julebord osv, og vips har det blitt desember.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar