mandag 12. oktober 2015

Tommel opp for Familiehytta :)

Har ikke blitt skrevet noe på en stund nå, men det har sine årsaker. Forrige gang vi var oppe og skulle montere dørene mellom stua og gangen, oppdaget vi til vår store forskrekkelse at de var alt for små for åpningen. Her var gode råd dyre, da vi hadde spikret opp alt av panel og ikke var særlig lysten på å rive det ned, og starte på nytt. Dermed startet en lang runde med Familiehytta. De mente nemlig at det var meningen vi skulle kappe rammen slik den skulle passe til de dørstørrelsene som er ellers i hytta, dette stod veldig dårlig forklart (så dårlig at vi ikke oppdaget det før vi leste brosjyren for endte gang). Dermed stod vi på vårt, og vi fikk tilsendt nye dører mot at vi kostet frakten av den andre dørene. Vi burde jo så klart ha sjekket om dørene passet før vi monterte rammen, men tok som en selvfølge at det var korrekt, og spesielt siden vi  allerede hadde fått feil ramme. Vi bestemte oss for å la være å skrive noe før alt var avklart med Familiehytta, ikke nødvendig å skrive ting i sinne, bedre å ta enkelte ting på kammerset, og denne gangen får de tommel opp fra oss :)


Da mangler kun dørene.

Det var ikke bare døråpningen som ikke gikk som planlagt, Ingmar skulle kle boda, og der brukte han, iflg seg selv aaaalt for lang tid. Jeg mener at det ikke er bare bare når man på den eine plata må lage til 7-8 hull, da sier det seg selv at man trenger tiden :) Jeg skulle male boda, det hadde gått helt fint det, hadde vi bare hatt nok maling.... Dermed ble det kun tatt der det var aller mest nødvendig, altså der rørlegger skulle montere varmtvannstank og vask. Så får jeg håpe det går greit å komme til på resten. Har i alle fall kjøpt inn en ny treliters spann nå, så det skal ikke stå på maling i alle fall ;)


Vi har sponplater på tre av veggene og samme
type plater som på badet på den ene veggen


Mens Ingmar strevde med boda, fikk jeg kose meg inne i varmen med montering av badromsinnredning og kjøkkeninnredningen, så nå er begge karusellene monterte, vi fikk også erfare at bruksanvisning på Epoq-kjøkken, det er faktisk lurt å lese, selv om man har montert kjøkkeninnredning fra før... Skapet hvor steikeovnen skal være, skulle nemlig ikke monteres på samme måten som andre skap... Dermed ble det litt ekstra spenning for oss en søndagsettermiddag, men det ordnet seg, og vi fikk stekt oss et skikkelig gourmetmåltid (les: Grandiosa, hehe) før vi reiste hjem ;)


Ovnen på plass, og ved hjelp av skøyteledning fikk vi steikt grandis :)

Karusell nr 1

Litt usikker på hva jeg hadde bestemt jeg skulle ha inni her....


Karusell nr 2, til kasserroller. Her måtte forresten Ingmar hjelpe til litt :)

God Morgon badinnredning fra Ikea, med Odensvik vask etterhvert :)

Vi fikk også besøk av Krokerud fra Kvekroken lørdagen, de skal montere pipen for oss, om prisen er rett. Håper det blir gjort i løpet av oktober.

Rørleggerne har forhåpentligvis gjort seg ferdige nå, med unntaket av dusjkabinettet hvor bunnen var ødelagt, slik at de måtte bestille inn ny.

Tiden går fort nå, det blir ikke mange helgene vi får bruke til jobbing, Ingmar har studier i Bergen hver tredje helg, og vi har konfirmant til våren, så der er noen forpliktelser i helgene fremover der, samt at han snart blir fjortis, så det må feires. 

(NB! Dette innlegget ble skrevet for litt siden, men ikke publisert før vi var sikker på at vi fikk dørene)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar