fredag 18. desember 2015

Siste innspurt??

Denne helga var jeg, Emma og Ingmar oppe og "jobbet" ;)

Det ble avreise seint fredag siden Ingmar hadde eksamen i Bergen, og flyet var forsinket, så det ble ikke gjort noe vetugt den kvelden. Var en spennende biltur for en håndball-interessert frue, så turen ble ikke så lang selv om været gjorde at sjåføren ikke synes det var noe særlig.

Ingmar pjasket med litt listing og mye hverdagsjobb, har man båt til kai så må man bare være beredt.

Jeg og Emma prøvde ut kjøkkenet, og bakte boller, samt lagde risboller. Søndagen prøvde vi oss på fudge, men det ble ikke suksess, må nok koke blandingen litt lengre neste gang.
Ellers har vi funnet ut at vi kan kose oss masse selv om ikke alt er ferdig, men litt har vi da fått gjort. Jeg skulle henge opp gardiner, men siden de er litt for lange, og jeg hadde glemt å ta med strykejernet for å få lagt dem opp med Sømfiks (noe de på Kid sa jeg kunne bruke), så måtte jeg ta dem med hjem. Har ikke funnet ut om jeg vil ha liftgardiner eller vanlige gardiner på soverommene enda heller, lider litt av beslutsomhetsvegring ;) 

Ingmar ble ferdig med listinga, og fikk bygget køysenga på lisjesoverommet. Jeg rakk også å beise to strøk på den, og fikk erfart at mitt forslag om å beise materialet før det ble spikret opp, hadde vært mye bedre.... Lykken er at det er kun når man ligger i nedekøyen man ser at der har kommet hvitt på veggen.

Har måtte bite i det sure eplet jeg også denne helga, jeg ville nemlig absolutt ha hvite tåstøyter (spør meg ikke hvorfor...), heldigvis er han ganske smart denne mannen min, så han spikret ikke dem fast, bare sørget for at jeg skulle få se hvor forferdelig det såg ut, hehe. Så nå blir det innkjøp av eikefarget, sånn han ville ha det :)

Emma stod for kokkeleringen både lørdag og søndag, taco og gryterett stod på menyen. Veldig godt, og nå har hun lært seg hvordan koketoppen fungerer :)

Endelig fikk vi fjernet pappen som har vært på ytterdøra i snart et år, hadde jo nesten glemt hvordan den såg ut :)

Ps. Siden innlegget ikke ble publisert mandag, som jeg trodde, da jeg skrev det, kan jeg nå legge til at den sømfiksen ikke er bare bare. Så der har jeg i tillegg til den, fått svigermor til å sy der jeg måtte klippe av. Litt mer arbeid enn jeg hadde tenkt, og er kun ferdig med 3 av dem... 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar