tirsdag 5. juli 2016

Leeeeeenge siden sist......

Men hytta brukes jevnlig :)

Nesten pinlig å se hvor lenge det er siden siste innlegg, huffameg !! Har vært litt for opptatt med fotball, jobb, konfirmasjon og sykdom. 

Nå er hytta ferdigolja, med unntak av vindua på hemsen, de skal males hvite. Da vi tok andre strøket lånte vi et stillas, dermed gikk det kjempefort i forhold til å bruke stige. Fortsatt like mye rot med oljen, men angrer ikke et sekund på at vi valgte Møretyri, nå kan vi glemme alt som heter utendørs vedlikehold de neste ti årene :) Har dessverre ikke noe bilder, men skal se om jeg får knipset nå til helga når vi skal opp.

Inne har vi egentlig ikke gjort stort mer, hemsen står for tur, men vi har funnet ut at tar det litt etter litt, så får vi mest kost oss mens vi er der. Det som MÅ ordnes nå, er terrassen, den skal vi starte på i ferien. Men vi skal også hente et nytt familiemedlem, skjønne Ariel, som er en Mittelspitz, så det er mulig terrassen blir bittelitt nedprioriert ;)

 

Vi har forresten kikket etter trapp til hemsen, og har følgende tips til de som skal bygge Familiehytta: Ikke ta bort trappa fra pakken, billigere trapp får dere ikke ;) Vi kommer nå til å ende opp med å bestille fra den leverandøren som Familiehytta bruker, hehe. 

Ellers prøver vi å bo oss litt til før vi kjøper inn ting og tang, jeg har ikke lyst å spikre så mye på veggene før jeg er helt sikker på at jeg vil ha noe der, føler panelet som jeg har brukt så mange timer på å beise skal vise mest mulig, og så er det så dumt med mang unødvendige spikerhull.

1 kommentar:

  1. Hei,

    Vi har bestilt lik hytte som dere, og starter grunnarbeidene til våren. Vi har bestilt elektroklar. Har dere rør- og eltegninger dere vil dele til inspirasjon?

    Send meg gjerne en e-post på Karianne.pedersen@yahoo.no

    Mvh Karianne

    SvarSlett